TEHNOLOGIJA VARČEVANJA S PITNO VODO

Privarčujte do 90% pri porabi pitne vode.

Varčevanje pri oskrbi s pitno vodo je bistvenega pomena pri procesu kroženja vode.

VARČEVANJE PRI OSKRBI S PITNO VODO

Varčevanje z vodo ni le energetski izziv, temveč ekološka potreba. Od vse vode na svetu je samo še 1% pitne vode. Viri vode niso neomejeni, treba jih je skrbno varovati.

Eden izmed načinov preprečevanja onesnaženja in varovanja vodnih virov ni samo varčevanje pri oskrbi s pitno vodo temveč tudi znižanje deleža odpadne vode. Če bomo privarčevali pri oskrbi s pitno vodo, bomo posledično zmanjšali delež odpadne vode in s tem zelo zmanjšali letne stroške vode.

ECO ELEMENT tehnologija varčevanja s pitno vodo omogoča od 50-90% nižjo porabo vode na iztočnih mestih. Zmanjšajte porabo vode v vašem domu, podjetju ali javni ustanovi in privarčujte pri mesečnih stroških za oskrbo s pitno vodo.

Varčevanje pri oskrbi s pitno vodo je bistvenega pomena pri procesu kroženja vode.

 

 

VARČEVANJE S PITNO VODO V GOSPODINJSTVIH, PODJETJIH IN JAVNIH USTANOVAH

Priporočamo vpeljavo ECO ELEMENT™ aeratorjev v gospodinjstva, podjetja in javne objekte saj bi tako resnično zmanjšali porabo vode in pripomogli k trajnostnemu razvoju posameznih občin v Sloveniji.

Naši testi s terena dokazujejo, da smo v različnih vrtcih, osnovnih šolah in domovih za starejše občane zmanjšali porabo vode na iztočnih mestih za vsaj 40%.  Našim naročnikom smo ogromno privarčevali pri mesečnih stroških za oskrbo s pitno vodo in pri odvajanju ter čiščenju odpadne vode.

Posebne protimikrobne aeratorje lahko namestite tudi v objekte z visokimi higienskimi standardi kot so kirurške ambulante, zdravstveni domovi, bolnišnice in domovi za starejše občane.

 

PROTIMIKROBNA TEHNOLOGIJA – mikrobakteriološka zaščita

Raziskave kažejo, da imajo ECO-MED aeratorji zlasti s stoječo vodo, zelo močan protimikrobni učinek. Ne predstavljajo tveganja za pitno vodo v smislu kontaminacije z visoko tveganimi bakterijskimi sevi. ECO-MED aeratorji so posebej zasnovani za bolnišnice (tudi za kirurške ambulante), domove za starejše občane in druge ustanove z visokimi higienskimi standardi. So zelo varčni saj imajo pretok vode samo 3.0 – 4.0 l/m.

Notranja sestava je iz materiala odpornega na oprijemanje vodnega kamna, zato ne potrebujejo posebnega vzdrževanja.

Uradno testiranje na Inštitutu za medicinsko mikrobiologijo na Univerzi Philipps v Marburgu (Nemčija) zagotavlja tehnologijo obdelave vode brez tveganja. Potrdimo lahko, da naša protimikrobna tehnologija odstrani od 80 do 100 % naslednjih mikrobov: Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Acinetobacter baumannii, Methicillin resistant Staphylococcus, Aureus (MRSA), Salmonella choleraesuis, Salmonella enteritidis, Legionella pneumophila, Escherichia coli K12.

ECO-MED M24 protimikrobni aerator 3.5 – 4.5 l/m

VARČEVANJE S PITNO VODO NA MEŠALNIH ARMATURAH (pipah)

Običajne mrežice na pipi imajo pretoka vode od 12-17 l/m, ekonomični ECO ELEMENT® aeratorji imajo pretoka od 1.5  – 2.0 l/m in 3.5 – 4.5 l/m.

V naši spletni trgovini izberite najbolj primernega za vaš dom in se pridružite nacionalnemu projektu varčevanja s pitno vodo.

 

ECO-LOW M22 ekonomični aerator 3.5 – 4.5 l/m

VARČEVANJE PRI PRHANJU

Običajne ročke za prhanje in nadglavne prhe imajo pretoka 20 – 24  l/m, naša ECO PREMIUM ročka za prhanje ima pretoka 8 – 10 l/m ter privarčuje do 70% vode brez, da bi kakorkoli zmanjšala užitek pri prhanju.

Za nadglavne prhe priporočamo namestitev regulatorja vodnega pretoka, ki zmanjša pretok vode na 8 – 10 l/m.

 

 

ECO PREMIUM ekonomična ročka za prhanje

NACIONALNI PROJEKT VARČEVANJA S PITNO VODO

Pridružite se nam in varčujte s pitno vodo v svojem domu, podjetju ali javni ustanovi in namestite ekonomične ECO ELEMENT aeratorje na vaše mešalne armature (pipe).

Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo nudili nadaljnjo pomoč in se potrudili, da vam po najboljših močeh svetujemo pri vaši odločitvi varčevanja in obdelave pitne vode.

 

 

Z NAMI VARČUJEJO

  • Mestna občina Murska Sobota
  • Mestna občina Koper
  • Mestna občina Maribor
  • Mestna občina Celje
  • Občina Trzin
  • Občina Radeče
  • Občina Kočevje
  • Občina Mengeš
  • Občina Idrija
  • Občina Zagorje ob Savi