ELIMINATOR

Prva trajna in trajnostna rešitev pred vodnim kamnom in bakterijam

ELIMINATOR si zasluži vsaka hiša, stanovanje, javni ali poslovni objekt saj ščiti celotni vodni infrastrukturni sistem  pred trdovratno kalcitno obliko vodnega kamna. ELIMINATOR trajno pretvarja kalcitno obliko vodnega kamna v aragonitno – prašno obliko, ki je bolj prijazna cevem, pipam, wc kotličkom, wc školjkam in vsem napravam, ki pri svojem delovanju uporabljajo vodo. Poleg tega pa dokazano ELIMINIRA tudi do 100% škodljivih bakterij v vodnem sistemu in približa kakovost vode naravni izvirski vodi. Voda obdelana z napravo ELIMINATOR je precej bolj primerna za ljudi, domače ljubljenčke in rastline.

Rešitev za posamezno iztočno mesto

Lokalna namestitev tehnologije ELIMINATOR je namenjena za posamezna iztočna mesta v vašem objektu, kot so: pipe oz. mešalne armature, prhe, praln ali pomivalni stroj, bojlerji, masažni bazeni, pitniki za vodo, kavni aparati in preprečuje nastajanje trdovratnega vodnega kamna, deluje protimikrobno in zmanjšuje vsebnost klora v vodi.

Rešitev za celo hišo ali objekt

Centralna namestitev tehnologije ELIMINATOR je namenjena za celotno vodovodno omrežje in iztočna mesta v vašem objektu (wc kotlički, talno ogrevanje, boljerji, pralni in pomivalni stroji,…). Preprečuje nastajanje trdovratnega vodnega kamna in odstrani tudi do 100% škodljivih bakterij in posledično zmanjšuje vsebnost klora v vodi.

LOKALNA namestitev izdelkov ELIMINATOR

 

Namestite naprave ELIMINATOR v stanovajne, hišo ali podjetje direktno na iztočno mesto.

Mešalne armature (pipe)

Izdelki ELIMINATOR izboljšajo kakovost pitne vode v gospodinjstvu, s čimer spodbujajo dobro počutje pri ljudeh, živalih in rastlinah. Z izdelki ELIMINATOR lahko iz lastne pipe enostavno dobite zdravo, okusno in mehko pitno vodo, ki se lahko primerja s kakovostjo izvirske vode.

ELIMINATOR TAP-241 za mešalne armature

Ročne in nadglavne prhe

Naše telo vsak dan pride v stik z vodo. Naj bo to umivanje, prhanje, kopanje ali britje. Koža je razdražena, čemur pogosto sledi občutek napetosti. Voda, prečiščena s tehnologijo ELIMINATOR, deluje nasprotno in preprečuje draženje kože. Uporaba šamponov in gelov za prhanje se bo zmanjšala, njihov učinek zaradi boljše vode se bo izboljšal. Voda je izjemno mehka in po prhanju ni občutka napetosti ali draženja kože. Izkusite prhanje z naravno čisto vodo, kot bi se prhali pod slapom.

 

ELIMINATOR SHW-120 je primeren tudi za električne grelce vode

Preprečite nastajanje trdovratnih oblog vodnega kamna v notranjosti električnih grelcev vode.

ELIMINATOR SHW-120 za prhanje

Pomivalni in pralni stroji

Zaščitite svoje naprave v gospodinjstvu pred vodnim kamnom. Notranjost gospodinjskih aparatov (pralni, pomivalni, kavni avtomati, grelniki vode itd.) bo čista in brez vodnega kamna, kar bo podaljšalo njihovo obstojnost.

ELIMINATOR MAS-340 je primeren tudi za masažne bazene in masažne kadi

Uživajte v prijetnem »namakanju« v bolj naravni vodi z manjšo vsebnostjo kemikalij. Stroški za vzdrževanje masažnih bazenov in masažnih kadi se bodo znižali.

ELIMINATOR MAS-340 za pomivalne/pralne stroje

Kavni avtomati in pitniki za vodo

ELIMINATOR EEE-C6/EEE-C8 je še posebej primeren za naprave za osmozo/pH 5. Namestitev  neposredno na dovodno cev za napeljavo pitne vode v kavne avtomate in pitnike za vodo brez uporabe drugih mehčalcev vode. Odlična zaščita pred vodnim kamnom in mikrobi, izboljšana topnost v vodi, kakovost izvirske vode. Izboljša okus kave, čajev in drugih toplih napitkov.

ELIMINATOR EEE-C8 za kavne avtomate in pitnike

CENTRALNA namestitev izdelkov ELIMINATOR

 

 

Montaža ELIMINATOR naprav na glavno dovodno cev v objekt – CENTRALNI/HIŠNI PRIKLJUČKI.

CENTRALNA namestitev naprav ELIMINATOR je idealna rešitev za novogradnje in obstoječe objekte.  Zmanjšuje potrebe po vzdrževanju vodovodnih cevi v vašem vodovodnem omrežju. Odpravi nalaganje vodnega kamna v pralnih in pomivalnih strojih, kavnih aparatih, mešalnih armaturah, prhah in straniščnih kotličkih.

Odstrani tudi do 100% škodljivih bakterij in posledično zmanjšuje vsebnost klora v vodi.

Primer namestitve v hiši

Stanovanje, hiša ali vikend

Za centralno oskrbo z vodo v hiši ali stanovanju (v bloku) priporočamo namestitev naprave ELIMINATOR EEE-H17, ki odpravi nalaganje vodnega kamna in izboljša kakovost pitne vode.

ELIMINATOR EEE-H17 hišni priključek

Manjši in srednje veliki objekti, večja podjetja in industrija

Zmogljiv ELIMINATOR s pretokom vode 8000-10000 l/h. Trinajst posebej urejenih vrtinčnih komor vrtinči vsako molekulo vode in ustvarja pravilno naravno strukturo vode. Optimalna zaščita pred vodnim kamnom in mikrobi, ugodna naložba za zaščito večjih stanovanjskih kompleksov ali manjših bazenov pred mikrobi in nabiranjem vodnega kamna.

ELIMINATOR EEE-U100 centralni priključek do 10.000 l/h

Večstanovanjski kompleksi (večnadstropni bloki), poslovni objekti in javne ustanove (vrtci, šole, bolnice, zdravstveni domovi, domovi za starejše občane, športni objekti,…)

V starih cevnih sistemih na območjih z višjo trdoto vode, se je v vodovodnih ceveh z leti pogosto nabrala precejšnja plast vodnega kamna, pogosto prepletena z delci rje in drugimi korozijskimi drobci. Takšna plast vodnega kamna se z uporabo naprave ELIMINATOR razgradi v roku 2-3 mesecev.


ELIMINATOR EEE-U350 je primeren tudi za uporabo v kmetijstvu in poljedelstvu za zalivalne in namakalne sisteme.

Uporabniki s področja kmetijstva poročajo o boljši rasti pridelkov, zmanjšani porabi vode in prihrankih pri vodotopnih kemikalijah, kot so: pesticidi, herbicidi, biocidi, tekoča gnojila, čistilne kemikalije (pri bazenski tehniki).

ELIMINATOR EEE-U350 centralni priključek do 35.000 l/h