VODA - NAŠA NAJBOLJ DRAGOCENA SUROVINA

Boljša in cenovno dostopna voda

Preprosto, boljša in cenovno dostopna voda za vsakogar!

ECO ELEMENT se s svojimi izdelki ELIMINATOR zavzema za boljšo kakovost vode na vseh področjih življenja. To vključuje vse, kar vpliva na ljudi, družine in okolje. Znatno prispeva k trajnostnem razvoju podjetij in javnih objektov, ki so velikokrat prezrti.

To je naš prispevek k odgovornemu upravljanju naših naravnih virov za našo prihodnost in prihodnost novih generacij.

Čas je za… PREPROSTO BOLJŠO VODO!

ECO ELEMENT je specializirano, a trajnostno ter ekološko naravnano podjetje na področju obdelave pitne vode z edinstveno tehnologijo ter varčevanjem s pitno vodo za gospodinjstva, podjetja, industrijo in javne objekte. Naša osnovna prednost je stalno izpopolnjevanje in izkušnje, zavoljo katerih lahko nudimo lastne rešitve za vse tipe objektov.

Zaradi dobrega poznavanja konkurence na tržišču, ki večinoma ponuja »klasične tehnologije« obdelave vode, kot so filtrirni sistemi, vodni magneti, sistemi reverzne osmoze, razsoljevanje… itd, smo fokusirani predvsem na naprave ELIMINATOR z edinstveno tehnologijo, ki imajo dokazane protimikrobne rezultate delovanja ter eliminirajo nastanek trdovratnega kalcitnega vodnega kamna.

Trdo stojimo in smo ponosni na izjemne rezultate naprav ELIMINATOR ter tehnologijo varčevanja s pitno vodo ECO ELEMENT s katero smo številnim občinam po Sloveniji privarčevali na tisoče litrov pitne vode ter posledično tudi denarja.

Tehnologijo ECO ELEMENT smo razvili skupaj z nemškimi strokovnjaki, ki na področju obdelave in varčevanja vode delujejo že več kot 50 let. Vsi izdelki v naši ponudbi so v celoti in skrbno izdelani za ECO ELEMENT v Nemčiji.

Prednosti naprav ELIMINATOR

Zaščita proti vodnemu kamnu

Do 95 % manj vodnega kamna

ELIMINATOR občutno zmanjša usedline vodnega kamna na pipah, umivalnikih in tuš kabinah. Notranjost strojev (pralni, pomivalni, kavni avtomati) bo čista in brez vodnega kamna, kar bo podaljšalo njihovo obstojnost. Življenska doba strojev se podaljša do 27%.

Naravna izvirska voda

Najboljši približek naravni izvirski vodi

Voda obdelana z napravo ELIMINATOR se povrne v stanje naravne žive vode. Molekule se razporedijo po celi površini vode in kot taka se lažje veže na naše celice in nas prej in bolje hidrira. Voda iz pipe bo z uporabo naprave ELIMINATOR najboljši približek naravni izvirski vodi.

Zaščita pred mikrobi


Učinkovito antibakterijsko delovanje

Raziskave Inštituta za medicinsko mikrobiologijo v Marburgu (Nemčija) in analize v laboratoriju Microbium (Slovenija) so pokazale, da imajo naprave ELIMINATOR dokazano zelo močan protimikrobni učinek. Odstranijo do 97% vseh bakterij v vodi.

Brez vzdrževanja


Dolgotrajna uporaba brez dodatnih stroškov

Brez kemikalij, soli, električne energije in ponavljajočih vzdrževalnih stroškov. Vse ELIMINATOR naprave poganja samo obstoječi tlak v cevi in ne potrebujejo vzdrževanja. Vsi izdelki ELIMINATOR imajo 5 let garancije, življenjska doba vseh izdelkov pa je najmanj 10 let.